Huh. Tänään oli klubissa kahdet eri vaellukset, jonka Wilma piti ekana. Vaellus lähti Moorlandista, ja loppui Firgroveen. Sähläsin tottakai alussa ja sanoin että on jouluvaellus koska luin väärin. Taitava minä. Wilman vaelluksessa oli kiva määrä porukkaa mukana ja ennenkuin vaellus alkoi saatiin klubiin uusi jäsen, tervetuloa Kelly Sharkroad!  Wilman vaelluksella jouduin vahtimaan Andreaa, Ninaa ja Liliania sillä he riehuivat koko ajan ja jouduin koko ajan sanomaan että nyt pysytään porukassa eikä pysähdellä :D 

 

bandicam%202015-12-23%2015-53-01-809.jpg

Wilman vaellukselta, Joutsenet valtasi kaikki polut mistä mentiin :D

 

emt%205.jpg

Kunnon kasa Joutsenia, Wilma urheasti johtamassa! :D

 

emt4.jpg

Kellyn näkymätön hevonen, kaunis näky :D

 

emt%209.jpg

Wilman vaelluksen loppukuva! Kellyllä on mahti hevonen, kelpais mullekki ;D

emt.jpg

Vaelluksen loputtua katselin vielä Katan, Kellyn ja Elizabethin pyörimisesitystä aka Balettia :D

Kiitos vaelluksesta!

 

 

Sitten samana päivänä oli vielä Miran jouluvaellus, jonka kuvat kusin täysin. Unohdin laittaa Bandicamin päälle, joten kuvia on vain loppupuolelta. Aloitettiin Steveltä, ja suunnattiin pintaan lauttaan. Harvestissa suunnattiin Jarlaheimin kautta, ja saatiin paljon katseita Joutsenlaumaan! Syötiin makkaraa, ja sen jälkeen suunnattiin takaisin pintaan. Sen jälkeen mun täytyi lähteä, eli tästä vaelluksesta ei saatu loppukuvia. Oli kans aivan mahtava vaellus C:

 

                                bandicam%202015-12-23%2018-09-46-329.jpg

Joutsenista tuli poroja :D

 

emt%2010.jpg

Jarlaan menossa porokasan kanssa!

 

emt%2011.jpg

Porot poistumassa Jarlasta, matkalla takaisin pintaan. Toimikoot tämä loppukuvana :D

 

Kiitos aivan mielettömästi Miralle ja Wilmalle vaelluksien pidosta ja isot kiitokset myös osallistujille. Huomenna tulossa kysymyspostaus, siihen asti hyviä pelihetkiä!